Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο: Ο Πάνος Σκουρλέτης βγήκε στο MEGA βάζοντας βέτο να λείπει ο Γιάννης Πρετεντέρης



Και πως να μην είναι χαρούμενη η δημοσιογράφος αφού είχε να περάσει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ το κατώφλι του MEGA από τον Απρίλιο του 2013.


Ένα άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στο «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη», όπου ο δημοσιογράφος υποστήριζε ότι ο συνδυασμός Κωνσταντοπούλου και Κασιδιάρη αποτελεί ένα επικίνδυνο φαινόμενο για την πολιτική σκηνή, είχε προκαλέσει τότε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που διέκοψε τη συμμετοχή εκπροσώπων του στην εκπομπή Ανατροπή.

Βέβαια, η επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στο MEGA συνοδεύτηκε από έναν όρο που έθεσε το κόμμα στο κανάλι: στη συζήτηση δεν θα έπρεπε να συμμετέχει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε στη διατήρηση του εμπάργκο στον δημοσιογράφο και το κανάλι της Μεσογείων έκανε ένα βήμα πίσω.
Έτσι, ο Πάνος Σκουρλέτης διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Μάκη Βορίδη παρουσία μόνο της Μαρίας Σαράφογλου. Ο Γιάννης Πρετεντέρης που νωρίτερα είχε εμφανιστεί κανονικά στο δελτίο, δεν πήρε μέρος στην -διάρκειας 18 λεπτών- πολιτική συζήτηση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.