Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Λουτράκι: Μουσική πανδαισία στο Αλεξάνδρειο: Φιλαρμονική Λουτρακίου, Σολίστ από την ΚΟΑ, Σχολή Μπαλέτου Έλενας Μιχαηλίδου και στο φουαγιέ οι Swing Quartet!



Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλεξάνδρειο ! Μια εντυπωσιακή βραδιά και στο πνεύμα των χριστουγέννων αναμένεται να απολαύσει
το φιλοθεάμον κοινό από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στο πρώτο μέρος τη σύμπραξη με την βιολονίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Ανίλντα Λιάκου σε ένα έργο σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση και την πολυαναμενόμενη παρουσίαση στο δεύτερο μέρος του καρυοθραύστη!
Αλλά και στο φουαγιέ καταξιωμένοι μουσικοί από τον τόπο μας, ο Βασίλης Πιερρακέας, ο Χρήστος Ζερβός, ο Τάσος Μπολοβίνης και ο Χρήστος Παπαγεωργίου θα κάνουν την αναμονή ευχάριστη παίζοντας πριν αλλά και στο διάλειμμα της συναυλίας swing και jazz μελωδίες!
Η προσέλευση για άλλη μια φορά αναμένεται μεγάλη οπότε φροντίστε να είστε έγκαιρα εκεί!!!
Το Σάββατο στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.