Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Aπίστευτη Ιστορία στα Τρίκαλα: Ήθελε να «προστατέψει» τα λεφτά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα… έκαψε η γιαγιά!





Η τρομολαγνεία που σκόρπιζε ανελέητα ο απερχόμενος πρωθυπουργός και η παρέα του προεκλογικά, ήταν η αιτία ενός απίστευτου περιστατικού που συνέβη στα Τρίκαλα την προηγούμενη Παρασκευή. 


Ένας νεαρός Τρικαλινός, σαφέστατα επηρεασμένος από το κλίμα τρομολαγνείας των προηγούμενων ημερών, έσπευσε να…  «σώσει» τις καταθέσεις του, φοβούμενος μήπως αυτές «κουρευτούν» από τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νεαρός έτρεξε σε τράπεζα του δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων και σήκωσε τις τελευταίες του οικονομίες, που ανέρχονταν σε 800 ευρώ. Τύλιξε τα χρήματα σε μία εφημερίδα και τα άφησε για σιγουριά στο κομοδίνο του δωματίου του. Όμως για κακή του τύχη, η γιαγιά του, η οποία ήθελε να ανάψει τη σόμπα για να ζεσταθεί, είδε την εφημερίδα ως το… τέλειο προσάναμμα! 
Άρπαξε τη φυλλάδα, έριξε λίγο οινόπνευμα και άναψε την ξυλόσομπα!



Όταν ο εγγονός επέστρεψε στο σπίτι, έψαχνε την εφημερίδα απεγνωσμένα ώσπου ρώτησε την γιαγιά του μήπως την είδε κάπου. Η ηλικιωμένη τον ενημέρωσε για την κατάληξη της και τότε έντρομος ο νεαρός έτρεξε στο δωμάτιό του, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. 

Το κομπόδεμα από την τράπεζα είχε γίνει στάχτη. Ο νεαρός έχαψε τη φόλα του απερχόμενου πρωθυπουργού και λογικά το μετάνιωσε διπλά και πικρά. Άραγε τι έχει να πει ο Αντώνης Σαμαράς για το περιστατικό; 

Το προσάναμμα πάντως, κόστισε ακριβά για τον νεαρό.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.