Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Χαμός με τις συντάξεις από την πρώτη ημέρα της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ




 Ο Στρατούλης έψαχνε να βρει τις κάμερες για να κάνει δήλωση

Μια δήλωση του νέου γ.γρ.κοινωνικών ασφαλίσεων Γ.Ρωμανιά βάζει φωτιά από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας κυβέρνησης σε όλους του συνταξιούχους.Ο κ.Ρωμανιάς υποστήριξε λίγο πολύ πως...


 τον Μάρτιο δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι συντάξεις σπέρνοντας τον πρώτο πανικό στην νέα κυβέρνηση.Μιλώντας στο Mega εξέφρασε την εκτίμηση ότι ενδεχομένως τον Μάρτιο «τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά» ως προς την πληρωμή των συντάξεων.
Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων "έψαχνε" να βρει που υπάρχουν κανάλια για να πάει να κάνει δήλωση διάψευσης.

Έτσι κατάφερε να "μαζέψει" τις δηλώσεις του υφιστάμενού του λέγοντας ότι οι συντάξεις είναι διασφαλισμένες «μέχρι το τελευταίο ευρώ».

«Σας διαβεβαιώνω ότι εγγυόμαστε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων, όχι μόνο για τον Γενάρη, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτη, αλλά όλο το χρόνο», είπε ο κ. Στρατούλης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.