Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Περίεργη συνάντηση Ντόρας - Καραμανλή την Παρασκευή


Στο πλαίσιο της κινητικότητας και των συζητήσεων στο εσωτερικό της Ν.Δ για το μέλλον της παράταξης ανακοινώθηκε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή, στο γραφείο του στον Λυκαβηττό. Το παράδοξο είναι ότι πρώτη φορά...




ανακοινώνεται ραντεβού του πρώην Πρωθυπουργού, που έχει επιβάλει εαυτόν σε αφωνία στον δημόσιο διάλογο, μετά την έκπτωσή του από το αξίωμα του Προέδρου της ΝΔ.

Οι δύο τους συναντώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όμως η χρονικη συγκυρία του συγκεκριμένου ραντεβού και η δημοσιοποίησή του εξάπτει το ενδιαφέρον, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο της κινητικότητας και των συζητήσεων στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον της παράταξης, τη φυσιογνωμία και τη στρατηγική μετά την ήττα.

Οι ζυμώσεις είναι διαρκείς και είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε κανονική παρέλαση στελεχών στο γραφείο του κ.Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού, ενώ και η κ.Μπακογιάννη έχει συναντήσεις και επαφές με στελέχη. Αυτές τις ημέρες ολοι συζητούν με όλους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια κίνηση με στόχο να τεθεί ζήτημα προσώπων, αλλά η συζήτηση ξεκινά καταρχήν από τα ιδεολογικά, με τις πιέσεις προς τον Αντώνη Σαμαρά να στρέψει το τιμόνι προς το κέντρο να αυξάνονται.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.