Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τα πιθανά ονόματα της νέας κυβέρνησης -Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί




Το πιθανότερο πάντως,  είναι να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του πρωθυπουργού σήμερα το απόγευμα και της νέας κυβέρνησης την Τρίτη το απόγευμα ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί.



Τα ονόματα που ακούγονται για το νέο υπουργικό συμβούλιο

Επικρατέστερος για το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται να είναι ο κ. Γιάννης Δραγασάκης αν δεν αναλάβει θέση Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για το ότι στο υπουργείο Οικονομικών δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Γιάννης Βαρουφάκης, τον οποίο πιθανότατα θα πλαισιώσουν οι κκ Μηλιός και Τσακαλώτος.

Για το υπερυπουργείο Ανάπτυξης προορίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γιώργος Σταθάκης και για το υπουργείο Επικρατείας ο κ. Νίκος Παππάς.

Στο υπουργείο Παιδείας πιθανότατα οδεύει ο κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ενώ δεν αποκλείεται ο κ. Πάνος Σκουρλέτης να επιλεγεί για το υπουργείο Εσωτερικών.

Σε παραγωγικό υπουργείο θα τοποθετηθεί εκτός απροόπτου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ πολύ έντονα έχει ακουστεί το όνομα του Θεόδωρου Δρίτσα για τη θέση του Πρόεδρου της Βουλής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.