Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Χιλιάδες πολίτες λένε «όχι» στη λιτότητα: Τα μηνύματα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα









Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, μετά το κάλεσμα που διαδόθηκε ιδιαίτερα γρήγορα μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Χιλιάδες πολίτες μαζεύτηκαν, θέλοντας να περάσουν ένα μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση, ενάντια στις πιέσεις.

«Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν υποκύπτουμε, Δεν φοβόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, Νικάμε» είναι το σύνθημα που επικρατεί έξω από την Βουλή. Χιλιάδες άτομα, κάθε ηλικίας, έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν, ενώ ο κόσμος συνεχίζει να αυξάνεται όσο η ώρα περνάει.

Η λεωφόρος Αμαλίας είναι κλειστή, αφού έχει γεμίσει με Αθηναίους που θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση, μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό» αναφέρεται στο κάλεσμα που δημοσιεύτηκε στην σχετική σελίδα του Facebook.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.