Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 29χρονος εξαπατούσε τους πολίτες για την απόκτηση κατασχεμένων οχημάτων





Εξιχνιάστηκαν, ύστερα απόεμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, έξι περιπτώσεις απάτης σε βάρος Ελλήνων, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 29χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε η μεθοδολογία δράσης του 29χρονου, ο οποίος αφού προσέγγιζε πολίτες, τους δήλωνε ψευδώς ότι μπορούσε να μεσολαβήσει για την αγορά κατασχεμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν σε χαμηλότερη τιμή από την αγοραστική τους αξία.

Με τον τρόπο αυτό, εξαπατούσε τους πολίτες και τους αποσπούσε χρήματα ή και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως αντάλλαγμα για την υποτιθέμενη αγορά αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να αποκομίζει παράνομο περιουσιακό όφελος.



Από την πρόοδο της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι, ο 29χρονος από τις αρχές Απριλίου έως τα τέλη Αυγούστου του 2014, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, είχε εξαπατήσει συνολικά έξι Έλληνες, από τους οποίους απέσπασε χρήματα και αυτοκίνητο, η αξία των οποίων ανέρχεται στις -29.000- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.