Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 8.000 νέους 18-24 ετών



Νέο πρόγραμμα κατάρτισης και εργασίας για 8.000 ανέργους που απευθύνεται σε...



 εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ ηλικίας 18-24 ετών ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της δράσης «Εγγύηση για τη Νεολαία» που προβλέπει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», η δράση αφορά διάφορες εκπαιδευτικές κατηγορίες και θα απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών όσο και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας συνολικής διάρκειας 420 ωρών σε δύο φάσεις.
Παράλληλα, θέσεις θα προβλεφθούν και για απόφοιτους Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι ωφελούμενοι της κατηγορίας αυτής θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας συνολικής διάρκειας 380 ωρών, η οποία και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει σε δύο φάσεις. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.