Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΙΑ:Σπείρα τσιγγάνων έκλεβε τσάντες και περίπτερα


Σπείρα νεαρών τσιγγάνων επιδόθηκε σε μπαράζ διαρρήξεων

Ένα τετραήμερο γεμάτο… δράση πέρασαν τα μέλη μιας σπείρας νεαρών τσιγγάνων από την περασμένη Τετάρτη ως το Σάββατο, όταν επιδόθηκαν σε μπαράζ διαρρήξεων, κλοπών και αρπαγών τσαντών στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας!

Πρώτοι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας το Σάββατο στην Κόρινθο δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος, όταν διέρρηξαν ένα όχημα και έκλεψαν διάφορα εξαρτήματα από το εσωτερικό του και προσπάθησαν να κλέψουν ένα άλλο χωρίς να τα καταφέρουν. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, αποκάλυψαν τα στοιχεία των συνεργών τους ηλικίας 18, 20 και 28 χρόνων.

Μαζί με αυτούς, είχαν κλέψει το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και ενός άνδρα στην Κόρινθο και τις πινακίδες κυκλοφορίας από ένα άλλο στο Ξυλόκαστρο και είχαν διαρρήξει ένα ακόμη στην Κόρινθο από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα εργαλεία. Ακόμη, είχαν αρπάξει τις τσάντες δυο γυναικών στο Λουτράκι και το Κιάτο με λεία χρήματα, δυο κινητά και προσωπικά έγγραφα. Τέλος, είχαν διαρρήξει το περίπτερο μιας γυναίκας στον Άσσο από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα προϊόντα και αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο σε ένα ακόμη περίπτερο στο Μελίσσι, αλλά δεν τα κατάφεραν!

Τα κλεμμένα οχήματα και μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι νεαροί δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης της συμμορίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.