Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο αστυνομικός χρειάστηκε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό


Να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του αστυνομικό επιχείρησε το βράδυ της Τετάρτης ένας 51χρονος Ολλανδός, ο οποίος συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το περιστατικό συνέβη στο 103ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών, όταν ο αστυνομικός κάλεσε τον 51χρονο να σταματήσει προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο του ιδίου και του οχήματός του. Ο Ολλανδός, όμως, όχι μόνο δεν έκοψε ταχύτητα αλλά επιχείρησε να «πατήσει» τον αστυνομικό, ο οποίος έκανε στο πλάι για να ξεφύγει και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.Εκτός από τον Ολλανδό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απείθεια και εξύβριση, κατηγορίες για άσκκοπους πυροβολισμούς αντιμετωπίζει και ο αστυνομικός.






Πηγή:http://ekorinthos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.