Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη, αν και δεν είπε ότι ήταν έγκυος ποτέ






Ποια μάνα έχει επιβιώσει περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση; Η Ελένη Μενεγάκη έχει περάσει μισή από την ζωή της ζωντανά μπροστά μας και μισή αυτής, ως μάνα τριών παιδιών. Τώρα τεσσάρων.


Το βράδυ της Κυριακής (29/3), η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Σύμφωνα με το Instyle και τον Ιωάννη Τσιούλη η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμμάρια.

Έμεινε έγκυος όσο την βλέπαμε καθημερινά, γέννησε και τα μεγάλωσε στα μούτρα μας. Χωρίς μεγάλες άδειες λοχείας. Χωρίς ιδιαίτερα νεύρα πριν και μετά λόγω των ορμονικών διαταραχών. Θυμήσου την τελευταία της εγκυμοσύνη. Δεν είπε τίποτα. Σαν να μην περιμένει παιδί. "Τι θέματα έχουμε σήμερα; Ωχ, δεν μου αρέσει αυτό που φοράω, πείτε τα εσείς πάω να αλλάξω κι έρχομαι". "Ωχ, πώς με παχαίνει έτσι αυτό το πλάνο, να κοπεί", είναι από τις ατάκες της που θυμάμαι και που προδίδουν το ολοφάνερο γεγονός. Έγκυος; Φτου - κακά λέξη.

Κι αν έγινε θέμα έτσι;;; Έσπασε το ίντερνετ!!! Μετά την υποψία της εγκυμοσύνης της στο τέταρτο παιδί της με πατέρα τον Μάκη Παντζόπουλο, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. Είναι έγκυος; Πότε έμεινε; Θα το παραδεχθεί; Βάρδιες κάναμε οι συντάκτες, μήπως πάει πουθενά, το πει και το έχουμε πρώτοι. Τίποτα, όμως, δεν καταλάβαινε η Ελένη. Δαχτυλίδι βλέπαμε, βέρα το κάναμε. Ταξίδι έκανε, μυστικό γάμο το κάναμε. Όμορφη ήταν εκείνη την ημέρα, στην εγκυμοσύνη το ρίχναμε, για την ωραία μέρα που είναι έξω μίλαγε η Ελένη. Στα χείλη της κρεμόμασταν, λέξη δεν της βγάλαμε. Εκεί. Βράχος. "Δεν με ρωτούν οι άνθρωποι που με αγαπούν, βρε παιδιά, θα απαντήσω σε σας τους δημοσιογράφους" είπε όταν πήγε να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Golden Hall με όλη της την νέα οικογένεια. Σε μας και στους παπαράτσι που δεν την αφήνουμε ήσυχη στιγμή;
Όχι, αγάπη μου! Έγκυος ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μπορεί επίσης να είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά η Ελένη έχει προσωπικό θέμα και κατάσταση.

Είναι κι άλλες σε κατάσταση εγκυμοσύνης φέτος, σχολιάζει αλλά αυτή, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τις άλλες.






Η Ελένη δεν έκανε ποτέ θέμα τις εγκυμοσύνες της. "Αχ, δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, αλλά πάμε παρακάτω στην εκπομπή". Γενικά δεν έκανε ποτέ θέμα την ζωή της. Όλοι υποθέτουμε κι ακόμα αναρωτιόμαστε ποια πραγματικά είναι και πώς περνάει εκτός τηλεόρασης.
Την βλέπουμε να χαίρεται την tv, τη ζωή, τα παιδιά της, τον έρωτα, τη φύση, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε τίποτα γι’ αυτήν. Μόνο υποθέσεις κάνουμε.

Όταν απαντά σε ερωτήσεις, δεν λέει τίποτα "ουσιαστικό". Δεν λέει τίποτε πολύ προσωπικό. Είμαι άνθρωπος που δουλεύω, δεν κάνω και τίποτα πιο σημαντικό από αυτό που κάνουν οι άλλες γυναίκες, θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά, αντιμετωπίζω τις δυσκολίες όπως έρχονται, μαθαίνω από τα λάθη μου, ο γάμος μου είχε προβλήματα και τελείωσε, τώρα είμαι καλά, υποστηρίζω τις αποφάσεις μου, θέλω να γίνομαι καλύτερη και άλλα τέτοια γενικά.

"Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πια αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια… Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα"… διαβάζω στην τελευταία της συνέντευξη στην "ΓΥΝΑΙΚΑ".






Ακόμα όμως δεν πιστεύουμε αν της αρέσει να πηγαίνει και να ψωνίζει στη λαϊκή ή το κάνει για λόγους δημοσιότητας. Δεν μας έχει αφήσει σχεδόν ποτέ να είμαστε σίγουροι ότι ξέρουμε ποια είναι. Η ίδια λέει πώς οι συνεντεύξεις της είναι αποκαλυπτικές.
Εμείς μάλλον όμως αυτό που περιμένουμε να ακούσουμε είναι γιατί χώρισε τον Λάτσιο και πώς γνώρισε τον Μάκη, αποκαλύψεις που όσο και να χτυπιόμαστε κάτω, δεν θα τις κάνει ποτέ.

Ίσως να είναι ο τρόπος της να κρατιέται πάντα πρώτο θέμα, ίσως να προστατεύει έτσι τα προσωπικά της, τα παιδιά της και τις επιλογές της. Ίσως να μην έχει τίποτα περισσότερο να πει. Δεν ξέρουμε. Και δεν μιλούν και οι συνεργάτες της. Καλύτερα να παραδεχθούν ότι περιμένουν μωρό αυτές, παρά να πουν οτιδήποτε για την Ελένη. Το είπε και η ίδια και πάλι στην τελευταία συνέντευξή της στην "ΓΥΝΑΙΚΑ": "Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μία φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, εικονολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους".






Είναι αλήθεια, όσο περισσότερα δεν λέει, τόσα περισσότερα θέλουμε να μαθαίνουμε. Η Ελένη όμως προστατεύει την ζωή της και τα παιδιά της από όλους εμάς, λέγοντάς μας πώς δεν έχει τίποτα άλλο να πει. Δεν είδες τι έκανε με το "Hello"; Τότε που το περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι της κόρης της; Με εξώδικα ζητούσε αποζημίωση γι' αυτή την εισβολή του Μέσου στην γιορτή, στην οποία δεν ήταν καλεσμένο το "Hello" και στην κόντρα που προέκυψε με το έντυπο, προτίμησε να μην την έχει καθόλου στο εξώφυλλο και τις σελίδες του. Να μην διαφημίζεται καθόλου σε αυτό δηλαδή.

Θέλει να μιλάει και να φωτογραφίζεται όποτε θέλει αυτή. Η ίδια όμως για όλους είναι θέμα. Δημοσιογράφους και αναγνώστες. Τώρα να δούμε, ποιοι θα έχουν πρώτοι φωτογραφία από την έξοδό της από το μαιευτήριο, ποιοι θα έχουν φωτογραφία του μωρού και πώς γενικά θα το πάει αυτό η Ελένη. Θα έχει ενδιαφέρον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.