Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο Νίκος Βέρτης απέκτησε οδό με το όνομά του





Ο Νίκος Βέρτης, ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, έχει πια το δικό του δρόμο που φέρει το όνομά του. Και όχι σε κάποια περιοχή της Ελλάδας, αλλά στο Τορόντο του Καναδά.

''Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα φίλοι μου, αφού χάρη στην οικογένεια Στάικου εδώ στο Τορόντο του Καναδά που μου επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, εγκαινίασα την Οδό που φέρει το όνομα μου'', έγραψε ο ίδιος στα social media.

Και κατόπιν πρόσθεσε: ''Δεν ξέρω αν αξίζω κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για αυτή τη μεγάλη τιμή. Στην φωτογραφία η οικογένεια Στάικου και ο Δήμαρχος''.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram, την ώρα που κόβει την κορδέλα, εγκαινιάζοντας με επίσημο τρόπο το δρόμο που φέρει το όνομά του:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.