Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Μοιράζονται 60.000 σακούλες στα διόδια ώστε η μεγάλη έξοδος να είναι πιο καθαρή


Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» μοιράζει 60.000 σακούλες στα διόδια φροντίζοντας, ώστε η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων και των Θεσσαλονικέων για το Πάσχα τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου να είναι πιο καθαρή....


Η Ολυμπία Οδός, η Νέα Οδός και η Εγνατία Οδός υποστηρίζουν την προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών στην Αττική και Μαλγάρων στη Βόρεια Ελλάδα θα μοιράσουν 60.000 χιλιάδες σακούλες απορριμμάτων, προκειμένου κάθε οδηγός και οι συνεπιβάτες του να πετούν τα απορρίμματά τους εκεί και όχι στο δρόμο. 

Την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών και Μαλγάρων μαζί με την απόδειξη των διοδίων, οι οδηγοί θα παραλαμβάνουν και μία σακούλα για τα απορρίμματα της διαδρομής τους. 

Οι σακούλες είναι ευγενική προσφορά του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας. Είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο υλικό και βιοδιασπώμενες, ενώ η μεταφορά τους στα διόδια της Εγνατίας Οδού πραγματοποιήθηκε με τη συνεισφορά της ACS.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.