Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ:Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι είναι πρόσφυγες. Τους βλέπουμε στις πλατείες γιατί 'απλά λιάζονται'



"Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες, όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες", δήλωσε στον ΣΚΑΪ η αρμόδια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η υπουργός δήλωσε, πως οι πρόσφυγες έχουν "μηδενική παραβατικότητα" και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους, ενώ όπως είπε, κανένας πρόσφυγας δεν είναι άστεγος, αλλά τα άτομα που βλέπουμε τα πρωινά στις πλατείες, είναι εκεί επειδή "λιάζονται" κι αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο το πρωί.
Διαβάστε ακόμη τι είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο NEWS 247 η υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου

Η κ. Χριστοδουλοπούλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο με ορίζοντα τον Ιούνιο για τη δημιουργία των απαραίτητων δομών φιλοξενίας. Όπως είπε, το κυβερνητικό σχέδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία στρατοπέδων και καταυλισμών στα νησιά υποδοχής, όπου θα καταγράφονται τα στοιχεία των φιλοξενούμενων.
Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν και μόνιμοι χώροι φιλοξενίας και θα καταρτισθεί σχέδιο για τις μεγάλες πόλεις, όπου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές.
"Οι εκδοχές ειναι τρεις. Ή θα τους κλείσουμε στα κέντρα κράτησης, ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους πνίξουμε", είπε χαρακτηριστικά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.