Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Νέο δημοσίευμα «αργοπεθαίνει» την Ατνζελίνα Τζολί: «Ζυγίζει μόλις 37 κιλά»



Και ενώ πριν λίγο καιρό είχαμε δεί την Τζολί πιο αδύνατη από ποτέ νέες φωτογραφίες έρχονται στην δημοσιότητα δείχνοντας ότι η σταρ συνεχίζει να χάνει με απίστευτη ταχύτητα κιλά σοκάροντας τους πάντες με την κατάσταση της υγείας της.

Το θέμα μάλιστα πήρε τεράστιες διαστάσεις μετά το νέο δημοσίευμα του περιοδικού «National Enquirer» το οποίο θέλει την Ατζελίνα Τζολί να «αργοπεθαίνει» από ανορεξία.

Μάλιστα στις τελευταίες φωτογραφίες της τα συμπτώματα δεν είναι αισθητά μόνο στο σώμα της αλλά και στο πρόσωπό της. Σε δημόσια εμφάνιση η δημοφιλής σταρ εμφανίστηκε με χλωμό και αδύναμο πρόσωπο εντυπωσιάζοντας αρνητικά μέχρι και τους παπαράτσι.

tzoli9

 
Η είδηση και το νέο εξώφυλλο κάνουν  τον γύρο του κόσμου με όλους να εύχονται να πάνε καλά αφού η κατάσταση με το σωματικό της βάρος παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.