Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ο Δήμος μας καλεί στη βραδιά της Πανσελήνου - 5 ευρώ το εισιτήριο


Ξεκίνησαν οι πρόβες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη για την συναυλία της Πανσελήνου
Σάββατο 29 Αυγούστου

Η Συναυλία της Πανσελήνου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη προχωράει με γοργούς ρυθμούς! Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στο Λουτράκι την Δευτέρα και την Τρίτη 3 και 4 Αυγούστου όπου πραγματοποίησε πρόβες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου. Μια εξαιρετική συνεργασία και χημεία δημιουργήθηκε, δοκιμάζοντας το ρεπερτόριο της συναυλίας, που περιλαμβάνει από κομμάτια του διεθνούς κινηματογράφου, μέχρι τα πολύ αγαπημένα τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Η ερμηνεύτρια εντυπωσίασε με την απλότητα της και έδωσε το προσωπικό της στίγμα στα κομμάτια. Παράλληλα απένειμε τα εύσημα στη Φιλαρμονική για την απόδοσή της!

Ιδιαίτερο χρώμα στη συναυλία αναμένεται να δώσει η σύμπραξη της Ορχήστρας με τους Four Below Blue (Βασίλης Πιερρακέας, Χρήστος Ζερβός, Τάσος Μπολοβίνης, Χρήστος Παπαγεωργίου), μια συνεργασία πρωτοποριακή για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της Φιλαρμονικής.

Στις πρόβες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σακελλαρίου που καλωσόρισαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και ευχήθηκαν σε όλους καλή επιτυχία!

Στη συναυλία στις 29 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου θα συμμετέχει και ο Γιώργος Περρής, ένας ταλαντούχος και ανερχόμενος τραγουδιστής ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο μοναδικός Αλέξης Κωστάλας.

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Ώρα έναρξης: 21.00

Το εισιτήριο της συναυλίας είναι στα 5 ευρώ (γενική είσοδος), το οποίο μπορείτε ήδη να το προμηθευτείτε από τα σημεία προπώλησης.

·         Λουτράκι: Level 2, Waves, Coralle, Εν πλω, Χαρτομανία, Ύφος, Maroon
·         Κόρινθος: Αγκινάρα, Pastel, Βιβλιοπωλείο Οικονόμου
·         Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Sea and Sand
·         Άγιοι Θεόδωροι: Πευκάκια, Cine Club
·         Αθήνα: Πανεπιστημίου 39, Ticket Services

Για τους κατόχους πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίου μέσω της ticket servises: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1630



Για τη μεταφορά του κοινού θα υπάρξουν πούλμαν από το Λουτράκι προς το Ηραίο Βουλιαγμένης. Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Ηραίον Tours στο 27440 21062. 





1 σχόλιο:

  1. Μπορει καποιος να διευκρινησει για ποιο λογο υπαρχει εισοδος?τοσα χρονια δεν πληρωναμε τπτ.αλλωστε ο αρχαιολογικος χωρος ειναι δωρεαν για ολους!γιατι τωρα να πληρωσουμε εισοδο?απαραδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.