Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Κοντονής: Να αποκατασταθεί η αδικία η οποία είχε γίνει στην ΑΕΚ για το γήπεδο




Όπως τόνισε με δηλώσεις του στην Κρατική Τηλεόραση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θετικά εξακολουθεί το βλέπει την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια,
«Όσον αφορά την Πολιτεία, εμείς είχαμε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι όλοι θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα έλυνε τα ζητήματα που είχαν τεθεί ενώπιον του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου. Η απόφαση αυτή έχει εκδοθεί και πρέπει να είναι οδηγός για τις παραπέρα ενέργειες. Επομένως, θεωρώ ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αποκατασταθεί μια αδικία η οποία είχε γίνει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πρέπει να οργανώσει αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φτιαχτεί το γήπεδο κατά τον τρόπο που είχε προδιαγραφεί και που πλέον έχει και την έγκριση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στα θέματα που είχε θέσει ο Δήμος. Επομένως από την Πολιτεία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για την ΑΕΚ και για τον Δήμο», τόνισε ο κ. Κοντονής, ενώ για το θέμα του ΟΠΑΠ, είπε:
«Θα ήθελα να σας τονίσω, ότι δυστυχώς ο ΟΠΑΠ, ένας χρηματοδότης του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού πολιτισμού, πωλήθηκε κατά την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης σε ιδιώτες. Πλέον δεν μπορεί το κράτος, ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό υπουργός και η κυβέρνηση να επέμβει για τη χρηματοδότηση ομάδων κατά την κρίση της Κυβέρνησης ή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Με τη σημερινή διοίκηση του ΟΠΑΠ έχουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας και μία καλή συνεννόηση, για να δούμε τι περιθώρια υπάρχουν ανάμεσα στο κράτος και έναν ιδιώτη. Δυστυχώς ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, που ήταν ο ΟΠΑΠ, πλέον δεν υπάρχει».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.