Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Κλειδώνει η συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και … «παπανδρεϊκών» στελεχών



Κλειδώνει η συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για κοινή κάθοδο στις επικείμενες εκλογές ενώ ολοκληρώνονται και οι προσπάθειες επαναπατρισμού στο ΠΑΣΟΚ στελεχών που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Στόχος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είναι η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και η προώθηση ενός προγράμματος προοδευτικής αλλαγής και μεταρρυθμίσεων στη χώρα με σταθερό τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
Στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι η συσπείρωση αυτών των πολιτικών δυνάμεων θα αποτελέσει τον τρίτο εναλλακτικό πόλο στο πολιτικό σύστημα που θα εκφράσει τον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης.
Η συνεργασία και η κοινή κάθοδος με τη ΔΗΜΑΡ θεωρείται ήδη δεδομένη και αναμένεται να κλειδώσει τις επόμενες ώρες, ενώ την ίδια στιγμή σε πανελλαδικό επίπεδο γίνονται προσπάθειες επιστροφής δεκάδων «παπανδρεϊκών» στελεχών όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτιμώνται ως επιτυχημένες.
Στην κατεύθυνση αυτή, ήδη ο δικηγόρος Κώστας Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν βουλευτής έως τον Ιανουάριο, αλλά δεν κατέβηκε στις εκλογές διαφωνώντας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, συμφώνησε να είναι εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Χίο και ανέλαβε γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.