Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Βούτσης κατά Πανούση για τις αιχμές κατά Βαρουφάκη


«Λεκτικές ακρότητες» καταλόγισε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση με αφορμή την αυστηρή γλώσσα
που χρησιμοποίησε σε δηλώσεις του στο Βήμα της Κυριακής για τον Γιάνη Βαρουφάκη.
  • Πανούσης: Έχουμε αλλαγή κυβέρνησης και όχι πολιτεύματος
Κατά τον κ. Βούτση, οι λεκτικές ακρότητες του κ. Πανούση «εμπεριέχουν και νοήματα εξαιρετικά αμφίσημα, που δημιουργούν προβληματισμό με αρνητικό πρόσημο».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» ο ΥΠΕΣ χαρακτήρισε εκτός τόπου και χρόνου ειδικά τον υπαινιγμό περί «εσχάτης προδοσίας» σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών.
Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου» ειδικά τους περί «εσχάτης προδοσίας» υπαινιγμούς που έκανε σε βάρος του Γ. Βαρουφάκη ο αναπληρωτής υπουργός  Προστασίας του Πολίτη.
«Έχει κανένα νόημα, τώρα να τα βαφτίζουμε όλα αυτά, να τα περιχαρακώνουμε ή να τα πασπαλίζουμε από πάνω με εκδοχές ή υπαινιγμούς περί εσχάτης προδοσίας; (…). Αυτά είναι απίστευτα πράγματα, όταν μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε στη Βουλή  – και πολύ καλά έκανε – όλη την ευθύνη, όχι μόνο για το ότι υφίστανται εκθέσεις επί των συνεπειών, αλλά και για το ότι υπάρχουν – κατ’ ελάχιστο- προετοιμασίες, για να αντιμετωπισθούν οι ασφυκτικές πιέσεις. (…) Δεν έχει κανένα νόημα. Μόνο διχασμό μπορούν να  προκαλέσουν όλα αυτά», σημείωσε.
Άλλωστε, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι είναι υποχρέωση των κυβερνητικών στελεχών «να κάνουν τέτοιου τύπου προετοιμασίες», αλλά και «να μην τις εξηγούν δημοσίως».
«Αν έχω να προσάψω κάτι στον Γιάνη Βαρουφάκη», πρόσθεσε, «είναι ότι δεν ήταν ανάγκη να δίνει όλες αυτές τις εξηγήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.