Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η Θεατρική ομάδα με την δική μας Έλσα Λουμπαρδιά αύριο στην Παραλία Λουτρακίου!




Κάθε Τρίτη του Αυγούστου το LoutrakiFestival μετατρέπει την παραλία Λουτρακίου σε στέκι συνάντησης καλλιτεχνών δίνοντας χρώμα στην απογευματινή περατζάδα κατοίκων και επισκεπτών!

Η διοργάνωση φιλοξενεί αύριο, ημέρα Τρίτη 11 Αυγούστου, δύο εκδηλώσεις: την θεατρική παράσταση Αμπαζούρ που θα πραγματοποιηθεί στο νέο λιμενοβραχίονα στο Λιμάνι Λουτρακίου στις 21.00 και τη συναυλία της Κορινθιακής Ροκ μπάντας FinalActπου θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Δημαρχείο στις 22.00.
 Αμπαζούρ - Θεατρική Παράσταση από την Ομάδα «Στενός Κορσές»
Τον Ιούνιο του 2014, οι Άννη Θεοχάρη και Έλσα Λουμπαρδιά, έσφιξαν τα κορδόνια της φιλίας που τις ενώνει εδώ και πολλά χρόνια και δημιούργησαν τον Στενό Κορσέ. Το Αμπαζούρ είναι η πρώτη τους δουλειά, ενώ σκοπεύουν να ανεβάσουν παιδικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.
Η μουσικοθεατρική παράσταση Αμπαζούρ είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή που μας καλεί να αποσυντονιστούμε στο χρόνο. Μπερδεύει μουσικά είδη και εποχές, ανακατεύει ήχους και τραγούδια και αφηγείται τις ιστορίες όλων αυτών που ξενύχτησαν κάποιο βράδυ με το ραδιόφωνο ανοιχτό. Ακούγονται τραγούδια των: Διονύση Σαββόπουλου, Μιχάλη Σιγανίδη, Νίκου Γούναρη, Κώστα Γιαννίδη, Αλέκου Χρυσοβέργη, Γιάννη Σπάρτακου, Μανώλη Χιώτη και πρωτότυπα τραγούδια της Άννη Θεοχάρη.

The Final Act
Μετά από τα πρώτα εφηβικά τους live στην Κόρινθο, ο Πάνος Περιβολάρης και η Αθηνά Τσαρμπού, ξεκίνησαν τη μουσική τους περιπλάνηση περνώντας ο καθένας ξεχωριστά μέσα από διάφορα αλλά και διαφορετικά μουσικά είδη και γκρουπ. Το καλοκαίρι του 2014 ξαναβρίσκονται και δημιουργούν τους The Final Act! Μια Rock μπάντα με κατά βάση Ελληνικό στίχο. Οι επιρροές αρκετές...(Παύλος Σιδηρόπουλος, Τρύπες, Λ.Παπαδόπουλος, Ν.Πορτοκάλογλου κ.α).Αυτή την περίοδο παράλληλα με τις live εμφανίσεις τους, περνούν αρκετές ώρες στο στούντιο ,καθώς δουλεύουν πάνω στα πρώτα δικά τους τραγούδια! The Final Act :Πάνος Περιβολάρης-φωνή, Πάνος Αντωνόπουλος-μπάσο, Πέτρος Σπιθουράκης-κιθάρα, Αθηνά Τσαρμπού-τύμπανα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.