Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ-ΜΑΡΤΥΡΙΟ Θρίλερ στο Χίλτον







Σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή πρώτη συνάντηση των Τσακαλώτου-Σταθάκη με τους Θεσμούς. Σύμφωνα
με αποκλειστικές πληροφορίες  οι δανειστές εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν το μαρτύριο της σταγόνας μια και σε καμμία περίπτωση δεν έχουν πρόθεση να υπογράψουν Μνημόνιο 90 δις ευρώ με την σημερινή ελληνική κυβέρνηση. Απλά θα μάς κρατάνε στη ζωή με σπαστές δόσεις και διαρκώς νέα προαπαιτούμενα. Ώσπου να τελειώσουν με την κυβέρνηση Τσίπρα.
Στόχος των δανειστών είναι ως το Νοέμβριο που θα γίνουν και οι εκλογές στην Ισπανία, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το Podemos να βρίσκονται εκτός παιγνιδιού!
Ετσι μέσα στον Αύγουστο θα κληθεί εκ νέου η Βουλή να ψηφίσει νέο πακέτο πολύ σκληρών μέτρων ώστε να εκταμιευθεί μια πρώτη δόση μόλις 10-15 δις ευρώ. Και σ΄αυτή την περίπτωση-ψηφοφορία θα γίνουμε εκ νέου μάρτυρες του φαινομένου η κυβέρνηση Τσίπρα να στηρίζεται από τους Μειμαράκη, Θεοδωράκη και Γεννηματά-το δίχως άλλο τα πολιτικά κορόιδα της υπόθεσης.
Η ηγετική πυραμίδα της κυβέρνησης μετά από εκπαίδευση 6 μηνών στα ευρωπαικά σαλόνια ανακαλύπτει βιαίως την θέση της η οποία δεν είναι άλλη από εκείνη του θρασύδειλου επαίτη. Ατυχώς την ίδια ακριβώς εικόνα έχουν οι δανειστές και για τον λαό-τους πολίτες.
Ειδικά το δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε εκτιμά πως οι Ελληνες πρέπει να περάσουν μέσα από μια παιδευτική διαδικασία ώστε να εμπεδώσουν τόσο τα προνόμια όσο και τις τυποχρεώσεις του ευρωπαίου πολίτη.
Οι κ.κ Τσακαλώτος και Σταθάκης που υπέστησαν χθες την 6ωρη ανάκριση δεν έχουν πλέον ουδεμία αμφιβολία για τις προθέσεις των εταίρων. Μάλιστα εάν δεν ήταν παρόν στο Χίλτον ο Θοδωρής Μιχόπουλος θα είχαμε υποστεί πανωλεθρία.
Ο Τσακαλώτος  χρειάσθηκε πολλές φορές να ζητήσει συγνώμη για να εξέλθει για λίγα λεπτά από την σουίτα ώστε να φρεσκάρει το μυαλό του με τις εκπληκτικές ιδέες και λύσεις που του εμφάνιζε ο Θοδωρής Μιχόπουλος. Ο Θόδωρας μπορεί να μην είναι πλέον στο Μαξίμου αλλά εμφανίστηκε στο Χίλτον στο πλευρό του Τσακαλώτου. Στην πραγματικότητα ο Μιχόπουλος είναι το φωτεινό μυαλό της κυβέρνησης και σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το κρίσιμο event των διαπραγματεύσεων.
Κάπως έτσι διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση. Ο Μιχόπουλος είναι αυτός που διέρρευσε στους δημοσιογράφους ότι οι συναντήσεις του Χίλτον πήγαν περίφημα για τους δύο υπουργούς, ενώ στην πραγματικότητα οι δικοί μας έφαγαν άγριο ξύλο και νέα προαπαιτούμενα στο κεφάλι.
Με ην ίδια αξιοπιστία ο Θόδωρας μάς παραμύθιαζε επί 6 μήνες ότι η συμφωνία καθαρογράφεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.