Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Επίθεση χωρίς… έλεος από την Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα – κυβέρνηση



«Λυπάμαι για όλους αυτούς που παλεύουν να καταλύσουν τη κοινοβουλευτική διαδικασία»
Με περίπου 50 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής η οποία αναβλήθηκε το Σάββατο λόγω έλλειψης απαρτίας.
Στην αρχή της Διάσκεψης η πρόεδρος της Βουλής επικαλέστηκε  άρθρα του Κανονισμού της Βουλής για να βγάλει… απαρτία, παρά το γεγονός πως κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έδωσε, ούτε αυτή τη φορά, το παρόν. Παρόντες ήταν τα μέλη διάφορων επιτροπών (βουλευτές που πρόσκεινται στη Λαϊκή Ενότητα) και έτσι η κ. Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε την διαδικασία εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  εκφράζοντας τη θλίψη της γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα αγωνιζόταν κατά της απαξίωσης της Βουλής.
«Λυπάμαι για αυτούς που στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν να καταλύσουν την κοινοβουλευτική διαδικασία» είπε και τόνισε πως με την υπογραφή της συμφωνίας, κάποιοι υπέγραψαν τον πολιτικό θάνατο του ΣΥΡΙΖΑ και του πολιτικού θανάτου της Δημοκρατίας.
Αφού προανήγγειλε ότι οι διερευνητικές επαφές θα διαρκέσουν ως την Πέμπτη, η κα Κωνσταντοπούλου πρότεινε την Τρίτη το απόγευμα να συνέλθει η Ολομέλεια για να συζητήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την Τετάρτη να συνεδριάσει για το θέμα του χρέους. Και οι δύο προτάσεις έγιναν δεκτές. Η Διάσκεψη των Προέδρων συνεχίζεται και αυτή την ώρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.