Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Δεν αποφυλακίζεται ο Πιστορίους! «Ανώριμη και χωρίς νομική βάση η απόφαση»



Κι ενώ στις 21 του μήνα ήταν να αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης μόλις δέκα μηνών τα δεδομένα ανατρέπονται.
Όπως αναφέρει η Daily Mail το υπουργείο Δικαιοσύνης της Αφρικής ανακοίνωσε ότι ο Όσκαρ Πιστόριους θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι... νεοτέρας.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση: “Η απόφαση που λήφθηκε τον Ιούνιο να αποφυλακιστεί ο Πιστόριους και να τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό ήταν πολύ γρήγορη, ανώριμη και χωρίς νομική βάση”.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 29χρονη σύντροφός του, Ρίβα Στίνκαμπ, απόφοιτος νομικής και πρώην μοντέλο, πέθανε στις 14 Φεβρουαρίου 2013, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν ο Πιστόριους την πυροβόλησε στην τουαλέτα του πολυτελούς σπιτιού του, στην Πρετόρια, μετά από έντονο καυγά, που είχαν.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.