Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ & ΤΕΙΜετά  την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων  εξετάσεων, θέλω να συγχαρώ όλες τις  νέες  και τους νέους του Δήμου μας, που πέτυχαν την είσοδο τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Είναι πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μαθητών της Γ΄  Λυκείου πέτυχε στις  εξετάσεις .
Ο σημαντικός αριθμός εισακτέων από το Δήμο μας,  σηματοδοτεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την τοπική κοινωνία, που ευτυχώς έρχεται σε αντίθεση με το  γκρίζο και θολό τοπίο της σύγχρονης καθημερινότητας .
Εύχομαι στους αυριανούς επιστήμονες  καλή σταδιοδρομία στο νέο κύκλο της ζωής  που ανοίγεται μπροστά τους .
Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν όμως και στους γονείς τους που βρίσκονταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα τους,  με αγάπη αλλά και πολλές στερήσεις στηρίζοντας  την δύσκολη προσπάθεια  τους .
Τα συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους καθηγητές που μετέδωσαν τις γνώσεις τους με υπομονή,  επιμονή και αγάπη .
Σε αυτούς που απέτυχαν σε αυτή την προσπάθεια, θέλω να τους  υπενθυμίσω, ότι επ’ ουδενί  η αποτυχία δεν σημαίνει απόρριψη,  αλλά σηματοδοτεί έναν αγώνα  για μια δεύτερη ευκαιρία .
Τους νέους επιστήμονες περιμένει η τοπική κοινωνία του Δήμου μας   να προσφέρουν τις γνώσεις τους, γιατί το μέλλον του Δήμου  θα είναι σύντομα στα δικά τους χέρια.
Καλή επιτυχία στη νέα σας ακαδημαϊκή πορεία  αγαπητά παιδιά,  αλλά να θυμάστε  πάντα ότι οδηγός σας σε αυτή την νέα διαδρομή, πρέπει να είναι  η αγάπη σας στο Θεό, στην οικογένεια σας και στο νέο γνωστικό  αντικείμενο που επιλέξατε να ακολουθήσετε .
                                                              

                                                                                ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ
                                                                ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
                                                                          ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.