Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ορκίστηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη



Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της υπηρεσιακής Κυβέρνησης. Με λευκό κοστούμι και πάντα με τη κομψότητα που την διακρίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ορκίστηκε «υπηρεσιακή αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού».
Η ίδια αμέσως μετά την ορκωμοσία της δήλωσε: «Ούτως η άλλως μέχρι τώρα μέσα από αυτά τα 40 χρόνια που είμαι σε αυτή την ιστορία που λέγεται ελληνικό τραγούδι, ελληνικός πολιτισμός και ελληνική γλώσσα, μεταφέρω την ψυχή την αγάπη, την αισιοδοξία, τον πολιτισμό και όλα όσα κρύβει ο ελληνικός λαός». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», η ίδια έλαβε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο έχουν φιλικές σχέσεις από παλιά κι έτσι της προτάθηκε η θέση στο Υπουργείο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.