Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είμαστε όλες γεννημένες για νύφες με βολάν και σατέν»



Έχοντας εξασφαλίσει δουλειά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Κατερίνα Ζαρίφη απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των ξέγνοιαστων διακοπών της πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις... επάλξεις.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θήβα, µε τον άντρα της ζωής της, τον άνθρωπο που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και πέντε χρόνια, τον αγαπηµένο της Γιάννη Στρουµπούλη που για την ίδια είναι η οικογένειά της. Τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με τη real, ζουν κάτω από την ίδια στέγη και έχουν αποφασίσει να µοιράζονται τη ζωή τους, αποφεύγοντας όµως δεσµεύσεις καθώς, όπως εξηγεί η Κατερίνα, «είµαστε και οι δυο κατά του γάμου και ξεµπερδέψαµε. ∆εν είµαστε όλες γεννηµένες για νύφες µε βολάν και σατέν! Αλλωστε από µικρή έχω δείξει σηµάδια. Ολα τα κορίτσια διάβαζαν Κάντυ Κάντυ κι εγώ Μπλεκ». Στην ερώτηση µάλιστα αν θα έκανε παιδί εκτός γάµου, η ίδια απαντά: «Εννοείται ότι αν έρθει το παιδί, όλα τ’ άλλα είναι λεπτοµέρειες». Αυτό όµως που την εκνευρίζει περισσότερο είναι η γνωστή ερώτηση που όλες οι γυναίκες δέχονται, ειδικά αν έχουν σταθερό δεσµό κι έχουν περάσει τα 30. «Για µένα η πιο κουλή ερώτηση είναι το "πότε θα βάλετε µπρος για παιδιά;". Αισθάνοµαι σαν Yamaha turbo! Το σίγουρο είναι ότι τα λατρεύω τα παιδιά και µακάρι να έρθει ένα».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.