Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας έχει τελειώσει, εμένα με ενδιαφέρει το σύνολο της Βουλής των Ελλήνων





-Ο Τσίπρας έχει τελειώσει, εμένα με ενδιαφέρει το σύνολο της Βουλής των Ελλήνων...
έλεγε τις προάλλες στους διαδρόμους της Κομισιόν ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού".
Ο Γιουνκέρ για μια ακόμη φορά δεν έκρυβε την δυσαρεσκειά του για την απροθυμία των ελληνικών κυβερνήσεων να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις. Εδειχνε οργισμένος από την εμμονή τους στην υπεράσπιση του χυδαίου πελατειακού κράτους την στιγμή που έχουν φτάσει στις Βρυξέλλες η λίστα με τις προσλήψεις συγγενών και κομματικών στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα.
-Η Ελλάδα έχει 1,5 εκατ. ανέργους του ιδιωτικού τομέα. Ακόμη και με ανάπτυξη 4% ετησίως που σημαίνει 50.000 θέσεις εργασίας θα χρειαστούν 30 χρόνια για να απορροφηθούν οι άνεργοι. Η χώρα δεν έχει ουδεμία τύχη εάν δεν υπάρξει ένας οδοστρωτήρας μεταρρυθμίσεων...,
υποστηρίζει στους συνομιλητές του ο Πρόεδρος Γιούνκερ.
Στο μεταξύ το αμέσως προσεχές διάστημα οι Ελληνες πολίτες θα κληθούμε να περάσουμε 7 φορές από τα γκισέ της Εφορίας.
Ποιος αντέχει αυτό το Αουσβιτς των φόρων;
Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι Θεσμοί που έχουν χαρτογραφήσει την λειτουργία του ελληνικού κράτους σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπογράψουν με την κυβέρνηση Τσίπρα 3ο Μνημόνιο.
Το απεκάλυψε το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" γκρεμίζοντας το επικοινωνιακό τείχος του ψεύδους που διακινούν οι Μιχόπουλος-Γεροβασίλη.
Οδεύουμε βιαίως σε μια νέα συμφωνία-γέφυρα η οποία θα δώσει και την χαριστική βολή στον ετοιμόρροπο Τσίπρα.
Eίναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός διαβλέποντας την αποτυχία των συνομιλιών έρριξε λάδι στη φωτιά το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης. Κι αυτό την στιγμή που οι εταίροι και του ΔΝΤ του ζητούν να αναλάβει την ιδιοκτησία της συμφωνίας. Δείτε τι δήλωσε ο Τσίπρας και αναλογισθείτε τι ακριβώς (βαθύ και σκοτεινό) συμβαίνει σ΄ αυτή τη χώρα>
-Αυτή η συμφωνία έχει αγκάθια, καθώς είμαστε αναγκασμένοι να υλοποιούμε πολιτικές που δεν είναι επιλογή μας, επεσήμανε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη την Τετάρτη. Ο κύριος Τσίπρας πρόσθεσε πως είναι μέλημα της κυβέρνησης η αντιστάθμιση αυτών των πολιτικών με αντίρροπα μέτρα, που θα βοηθήσουν στην δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών, ειδικά στους αγρότες, όπως τόνισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.