Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Διπλή βάφτιση για τον Γιώργο Λιανό



Ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του, Ανθή Ανδροτσάκη βάφτισαν την ίδια μέρα τα δυο αγοράκια τους, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα. 
Το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο και ιδιαίτερα συγκινημένο. Τα μυστήρια τελέστηκαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στη Σαρωνίδα.
«Ο Κωνσταντίνος πήρε το όνομα του πατέρα της Ανθής, ενώ το όνομα Ιάσονας αρέσει πολύ στον Γιώργο» αποκαλύπτει στο ΟΚ καλεσμένος της βάφτισης. Νονοί του Κωνσταντίνου ήταν οι δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού, Στέλιος Στραπατσάκης και Χριστίνα Πούλου, ενώ του Ιάσονα ο Γιάννης Βαρδής, μαζί με τον δήμαρχο Σαρωνικού, Γιώργο Σοφρώνη, και τη σύζυγό του Βανίτα. «Η διπλή βάφτιση έγινε ταυτόχρονα. Πρώτος βρέθηκε στην κολυμπήθρα ο Κωνσταντίνος και στη συνέχεια ο αδελφός του» καταλήγει η ίδια πηγή.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.