Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ από Λαφαζάνη για την ΕΡΤ


Σε καταγγελία κατά της ΕΡΤ προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κάνοντας λόγο για αποκλεισμό της από τα πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης.  «Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η Λαϊκή Ενότητα», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Ενότητας από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο. "Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της Λαϊκής Ενότητας σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την πρώτη στιγμή το γραφείο Τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας. Συνταγματικά κατοχυρώνεται το δικαίωμα της Λαϊκής Ενότητας ως 3ης Κοινοβουλευτικής Δύναμης για εκπροσώπηση σε όλες τις πολιτικές της εκπομπές. Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια, δημοκρατική, πλουραλιστική, και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο», τονίζει η ΛΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.