Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η γυναίκα… μονόκερος



Μια ηλικιωμένη γυναίκα άφησε άφωνους τους γιατρούς σε νοσοκομείο της Κίνας, όταν αντίκρισαν αυτό που είχε στο κεφάλι της. Η ηλικιωμένη είναι γνωστή στους συγχωριανούς της στο Guiyan της επαρχίας Sichuan, ως η «γυναίκα μονόκερος», εξαιτίας μιας κρεατοελιάς που έχει εξελιχθεί μέσα σε οχτώ χρόνια σε μια απίστευτη μάζα μήκους 13 εκατοστών.

Σύμφωνα με τον Wang Chaojun, γιο της 87χρονης Liang Xiuzhen, η μητέρα του έβγαλε κάτι που «έμοιαζε με κρεατοελιά» πριν από επτά ή οχτώ χρόνια: «Η μητέρα μου παραπονιόταν για αυτή την ελιά που μεγάλωνε στο κεφάλι της και είχε συνεχώς φαγούρα. Βρήκαμε τρόπους να καταπολεμήσουμε τη φαγούρα με παραδοσιακούς τρόπους από την κινέζικη ιατρική», είπε ο Wang συμπληρώνοντας: «Πριν από δύο χρόνια ωστόσο, φύτρωσε στο σημείο ένα μικρό κέρατο, το οποίο αναπτύχθηκε ταχύτατα τους τελευταίους έξι μήνες. Πλέον η μητέρα μου υποφέρει από φρικτούς πόνους, αιμορραγεί συχνά, ενώ δεν μπορεί καν να κοιμηθεί».

Η ηλικιωμένη γυναίκα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Sichuan, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι στο κεφάλι της αναπτύχθηκε ένα σπάνιο δερματικό κέρας (κερατινώδης όγκος του δέρματος), το οποίο είναι συνήθως καλοήθες και μικρό. Πάντως, αν και της πρότειναν τη λύση της εγχείρησης, εντούτοις οι συγγενείς της ανησυχούν λόγω της προχωρημένης ηλικίας της.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.