Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

EΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! 2,5 ΕΚ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΝΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)




Γύρω στα 2,5 εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει «στρατοπεδεύσει» προσωρινά στην Τουρκία.
Οι λαθρέποικοι είναι έτοιμοι για απόβαση στα ελληνικά νησιά, που είναι ο πρώτος σταθμός πριν φθάσουν στην Αθήνα!
ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ!Το απόλυτο ΧΑΟΣ σε Κω, Χίο και Λέσβο! Ένα τσουνάμι ΛΑΘΡΟμετανάστες έπνιξαν τα νησιά μας! Σε απόγνωση κάτοικοι και επιχειρηματίες! (ΔΕΙΤΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ)

Η αύξηση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό, αφού μόνο σε μια μέρα έφτασαν στην Λέσβο δύο χιλιάδες Ιρανοί, Πακιστανοί, Αφγανοί και Σύροι, με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να κάνει απαράδεκτες δηλώσεις ντροπής.
AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Τσίπρα: “Μην δείχνετε τους λαθρομετανάστες γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή!” – ΒΙΝΤΕΟ
«Απευθύνομαι στις δυνάμεις εκείνες που, στα λόγια τουλάχιστον, θέλουν να αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα την εξάπλωση ρατσιστικών ιδεών και αντιλήψεων, της μισαλλοδοξίας. Μια εξάπλωση ιδεών, που έχει οδηγήσει, ως αποτέλεσμα, να διευρύνονται τα κοινοβουλευτικά έδρανα με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Και απευθύνομαι και στα ΜΜΕ διότι ορισμένα εξ αυτών εξέθρεψαν αυτό το φαινόμενο…», δήλωσε ο κ. Τσίπρας στο τέλος της συνεδρίασης για το μεταναστευτικό.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Σε πλήρως εξοπλισμένα κοντέινερ με κλιματισμό οι ΛΑΘΡΟμετανάστες στον Ελαιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.