Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

MEGA MOU... Η Ντορέττα, ο Καψής, ο Bίκτωρ και ο Σπυρόπουλος





Από τον Ντικ Τρέισι
Πλέον μπορούμε να ομιλούμε για κοσμογονία καθώς αναφερόμαστε στο κανάλι της Μεσογείων.
Οπως επίσης και για επιστροφή στον Ορθό Δρόμο.
Δύο σημαντικά γεγονότα έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στο Mega.
Η μάλλον τρία, με το τρίτο να είναι το πιο σημαντικό και χαρακτηριστικό της στροφής του καναλιού από τα αγορίτσια στους κανονικούς και αδιαμφισβήττητους άνδρες-Γιώργος Φούντας Στέλλα, πίσω κρατάω μαχαίρι.
Είναι ο παλαιός δημοσιογράφος Κώστας Σπυρόπουλος που εκλήθει από τον Μανώλη Καψή να αναλάβει την διεύθυνση ειδήσεων του Mega από κοινού με τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη.
Τρεις σκληροτράχηλοι άνδρες του ορθού δρόμου της δημοσιογραφίας, στο κανάλι που ανέδειξε τον Παπακαλιάτη και τονΟυγγαρέζο αποτελεί το δίχως άλλο μια εντυπωσιακή στροφή σε πιο ανδρουά επιλογές.
Η πιο πειστική όμως στροφή του καναλιού αφορά την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το Κορμί της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται να διαδεχθεί το ζεύγος Σεφερλή στο Πρωινό Mega.
Με το ζεύγος Σεφερλή (όπως και με πολλές άλλες επιλογές του ψυχαγωγικού τμήματος του καναλιού) ήταν να απορείς όχι για το κόψιμό τους αλλά για την αρχική επιλογή τους να παρουσιάζουν εκπομπές στο κανάλι των βαρύγδουπων εκδοτών.
Η αυτονόητη ερώτηση, βλέποντας κάποιους από τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες του καναλιού, ήταν τι είδους μπάφους καπνίζουν στα διοικητικά συμβούλια και ελάμβαναν τέτοιες αποφάσεις.
Εκτός κι αν επρόκειτο για έναν συνδυασμό μπάφων και Πρό-πίνω μπάφους και παίζω Προ.
Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Η επιλογή του Βλαχογιάννη και ιδιαίτερα του Σπυρόπουλου, ο οποίος μπορεί να ανταγωνισθεί στα ίσα τον σκληροτράχηλοπυργοδεσπότη Λιαρέλη, είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτινάξει την τηλεθέαση των ειδήσεων του Mega.
Μάλιστα πριν φτάσουν στο όνομα του Σπυρόπουλου (που γεννήθηκε μέσα από μία από κοινού πνευματική αναζήτηση τωνΜανώλη Καψή-Νίκου Ευαγγελέτου)είχε πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Φρέντυ Γερμανού.
Την τελευταία στιγμή κάποιος τους ενημέρωσε πως ο σπουδαίος Φρέντυ δεν βρίσκεται πλέον αναμεσά μας.
Τότε ο Ευαγγελάτος(ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει το πραγματικό Αφεντικό στο δημοσιογραφικό κομμάτι του Mega) έρριξε στο τραπέζι το όνομα του Γιώργου Κάρτερ.
Αλλά κι αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος της τηλεόρασης και του θεάτρου ατυχώς είχε μετοικήσει.
Σ΄αυτό ακριβώς το σημείο ο Νίκος πρότεινε τον Κώστα Σπυρόπουλο και ο Μανώλης Καψής (καλά εκπαιδευμένος στον ΔΟΛ στην λογική "διαίρε και βασίλευε" ) τοποθέτησε δίπλα στον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη ώστε να πλακώνονται μεταξύ τους και ο Μανώλης να κλέβει τη δόξα.
Οχι, δεν θα σταθούμε σ΄αυτές τις μπαγιάτικες ίντριγκες του Βυζαντίου.
Ολοι αυτοί άλλωστε ζουν πλέον στην σκιά της θρυλικής Ντορέττας μας.
Χάρη στους ηρωικούς αφοι Ντόκους που τους λοιπούς συνεταίρους του θρυλικού καφέ Egomio στην Γλυφάδα-όταν εκείνο βρισκόταν επί της οδού Ζησιμοπούλου-όσοι σύχναζαν εδώ είχαν την χαρά να βλέπουν την έφηβη τότε Ντορέττα Παπαδημητρίου να υπερίπταται σαν ατίθαση γαζέλα πάνω από τα τραπέζια του καταστήματος.
Oλοι-ακόμη και οι γυναίκες-έμεναν Παυλόπουλοι από τους οπίσθιους κοιλιακούς της.
Στις δεκαετίες που ακολούθησαν πολλά "επώνυμα" θηλυκά πέρασαν από το Egomio.
Καμμιά τους όμως δεν έκανε εφάμιλλη καριέρα στις ανδρικές φαντασιώσεις με εκείνη της Ντορέττας. Και σας διαβεβαιώνουμε ότι πέρασαν πολλές εγχώριες star από το μαγαζί.
Εκείνη την εποχή η Ντορέττα διατηρούσε δεσμό με τον νεαρό πολίστα της Βουλιαγμένης Τόνυ Κουτσογιάννη-photo.
Ητο πράγματι ένα ταιριαστό ζευγάρι- τουλάχιστο εμφανισιακά- και σχετικά άγνωστοι πέρα από την περιοχή της Γλυφάδας και την αθλητική οικογένεια μια και οι δυο τους ήταν αθλητές.
Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε στην συνέχεια και τα δύο αυτά παιδιά να βρεθούν στο επίκεντρο της εγχώριας σώου μπιζ.
Ο Τόνυ Κουτσογιάννης γνώρισε σε κάποια φάση της ζωής του τον Λάκη Λαζόπουλο (ήμουν κι εγώ στο σκάφος-«Therapin») και η Ντορέττα τον κολλητό του Ρέμου, επιχειρηματία Πηλαδάκη.
H Nτορέττα απέκτησε δύο χαριτωμένα παιδιά από τον Πηλαδάκη με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις παρά τον χωρισμό.
Παρότι πολλά ωραία κορίτσια κατάφεραν να κάνουν καριέρα κομήτη στην εγχώρια, κάπως βουκολική τηλεόραση, η Ντορέττα με την πειθαρχία και την στοχοπροσήλωση της αθλήτριας δείχνει αρκετά ψαγμένη στις επιλογές της.
Κυρίως δεν διακρίνεται γι΄αυτή τη σαχλαμάρα που χαρακτηρίζει τις εγχώριες τηλεπερσόνες οι οποίες ζουν αενάως έναν ανεξήγητο παροξυσμό ενθουσιασμού ακόμη κι αν έχει πάρει φωτιά το σπίτι τους.
Η επιλογή της Ντορέττας να αντικαταστήσει το δίδυμο Σεφερλή δείχνει ότι το Mega αναζητεί τον ορθό δρόμο όσο αφορά το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.