Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ποια εκπομπή φεύγει από το Mega;



Πήγε στο Mega με τις καλύτερες προϋποθέσεις και ως...γκανιάν. Τελικά όμως δεν τους βγήκε όπως ήθελαν και πλέον η εκπομπή βλέπει την πόρτα της εξόδου από το κανάλι.

Ο λόγος για το Joy για το οποίο τόσος λόγος έγινε πέρυσι με την πολυσυζητημένη «μεταγραφή» του από τον ΣΚΑΙ στο Mega και την αλλαγή όλων σχεδόν των συνεργατών του τότε λόγω της γνωστής πια κόντρας που προέκυψε ανάμεσα στο team της εκπομπής. Το Joy ως τίτλος και concept πήγε στο Mega αλλά οι περισσότεροι συντελεστές του παρέμειναν στο κανάλι του Φαλήρου φτιάχνοντας μια άλλη πολύ πετυχημένη ανάλογη εκπομπή. Στο απέναντι «στρατόπεδο» τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν και ούτε η προσθήκη της Τζένης Μπαλατσινού για να βελτιώσει τα νούμερα τελικά πήγε όπως φανταζόντουσαν. Έτσι σύμφωνα με το Tvnea το Mega δεν ήταν θετικό στην ανανέωση του συμβολαίου της εκπομπής και για αυτήν την τηλεοπτική σεζόν. Αναμενόμενο ήταν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος που έχει και την παραγωγή και τα δικαιώματα του τίτλου να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη κάνοντας επαφές όπως ακούγεται με τον Alpha και με το Star με επικρατέστερο μέχρι στιγμής το δεύτερο. Για να δούμε τι θα δούμε









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.