Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

«ΚΑΙΕΙ» τον Τσίπρα η Κωνσταντoπούλου: Ο κ. Τσίπρας μου είχε ζητήσει να ...


Με αναδρομή στα γεγονότα των τελευταίων ημερών ξεκίνησε την ομιλία της η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν συνήλθε τελικά η Διάσκεψη των Προέδρων, λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε αναφορά στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, εξηγώντας πως ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει να κλείσει η Βουλή μέχρι τις 16 Αυγούστου, ενώ τόνισε ότι το νομοσχέδιο που αναμενόταν να κατατεθεί χθες για την ενημέρωση των βουλευτών, δεν κατατέθηκε χθες, αλλά μετά τις 12 βράδυ, και άρα δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να μελετηθεί, όπως η ίδια είχε ζητήσει.

Ακολούθως, η κ. Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας επανειλημμένα ότι οι υπάλληλοι της Βουλής εργάζονται άυπνοι από χθες προκειμένου να προλάβουν, αναφέρθηκε και στο έγγραφο των μελών της διάσκεψης, το οποίο όπως είπε ήταν ανυπόγραφο όταν έφτασε στο γραφείο της.

Η ομιλία της Προέδρου της Βουλής προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ζήτησε να τεθεί άμεσα και πριν την παρέμβαση της κυρίας Κωνσταντοπούλου σε ψηφοφορία το αν θα μεταδοθεί δημοσίως από το Κανάλι της Βουλής η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε απευθυνόμενος στη κυρία Κωνσταντοπούλου να γίνει η ψηφοφορία για την τηλεοπτική κάλυψη «πριν από το διάγγελμά» της.

Η Πρόεδρος της Βουλής απάντησε στον κ. Κακλαμάνη ότι δεν έχει τον λόγο και, μάλιστα, όταν εκείνος επέμεινε, τον προειδοποίησε ότι «θα τον ανακαλέσει στην τάξη».

«Τιμή μου να με ανακαλέσετε εσείς στην τάξη» της ανταπάντησε ο κ. Κακλαμάνης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.