Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Δείτε τι σκέφτηκαν στη Σάμο.Φανταστικές εικόνες.Τι να ρίχναμε στο Λουτράκι?[video]


Ο Κούρος έχει γίνει πια κομμάτι του βυθού καθώς στην πορώδη επιφάνειά του έχουν ριζώσει θαλάσσιοι μικροοργανισμοί, στη βάση του έχει θαλαμώσει ένα χταπόδι,
ενώ ανά πάσα ώρα και στιγμή περιστοιχίζεται από πληθώρα ψαριών, αναφέρει το e-samos.gr «Το θέαμα είναι μοναδικό, ειδικά εάν η συνάντησή σου μαζί του είναι αναπάντεχη», περιγράφει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, Αλέξανδρος Μαλαγάρης, που εξηγεί ότι ο μοναχικός Κούρος του Κοκκαρίου στέκεται μέσα σ' ένα λιβάδι από φύκια, στα 6 μέτρα βάθος.
Ο Κούρος κατασκευής του Μάνου Μακρή από τον Πλάτανο της Σάμου, τοποθετήθηκε στο βυθό ως αξιοθέατο, για τους ντόπιους και επισκέπτες δύτες του νησιού.
Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις φανταστικές εικόνες από τον βυθό της Σάμου.
Ποιανού άγαλμα να ρίχναμε και εμείς στο Λουτράκι για να μαζεύαμε τουρίστες στην περιοχή μας? Απαντήστε παρακαλώ με σχόλια.
Πηγή βίντεο και φωτογραφίας: e-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.