Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λύκος κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου



Λύκος και αλεπού κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο του Λουτρακίου, ο μεν λύκος τρομοκρατεί τους περίοικους η δε αλεπού αποτελεί ατραξιόν για τους τουρίστες που προσπαθούν να φωτογραφηθούν μαζί της στην πλατεία 25ης Μαρτίου.
Και καλά για την αλεπού, αλλά ο λύκος είναι επκίνδυνος ακόμα και για τη ζωή των ανθρώπων. Μάταια εδώ και μερικές ημέρες οι κάτοικοι γύρω από τον ναό του Αη Γιάννη προσπαθούν να πιάσουν τον λύκο! Πρέπει ο Δήμος να επιληφθεί του θέματος, όχι τίποτα άλλο αλλά πλησιάζει και η πανσέληνος…
Σωτήρης Πέρρας - Τόσο ο Δήμος όσο και η φιλοζωϊκή έχουν γνώση του θέματος και αναζητούν τον λύκο. Αυτό που έχει σημασία είναι εφόσων δείτε τον λύκο να μην τον κυνηγήσετε αλλά να ενημερώσετε τις υπηρεσίες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ώστε να τον πιάσουν.
Τονίζουμε ότι είναι άσκοπο και επικίνδυνο οι πολίτες που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις να προσπαθήσουν μόνοι τους να πιάσουν ένα άγριο ζώο, θα κινδυνεύσουν οι ίδιοι και θα βλάψουν το λύκο που αντικειμενικά δεν φταίει σε τίποτα και θα είναι ασφαλής αν το θέμα το χειριστεί η φιλοζωϊκή εταιρεία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.