Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Πληρώσαμε την εκστρατεία φιλίας στον Τσίπρα

Αυστηρή κριτική στην προεκλογική εκστρατεία που ακολούθησε το κόμμα του άσκησε ο Μάκης Βορίδης. 
 
Όπως είπε στο Ακραίως, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τους Τάκη Χατζή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο καταλόγισε ευθύνες για την τακτική που επικράτησε, με την εκστρατεία φιλίας όπως τη χαρακτήρισε που ακολουθήθηκε προς τον Αλέξη Τσίπρα. 
 
Μπορεί ο κ. Βορίδης να μην έθεσε ευθέως θέμα ηγεσίας λέγοντας πως «η αποτυχία δεν πρέπει να χρεωθεί στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε», ωστόσο η υπόλοιπη κριτική του αφορούσε στην τακτική και στρατηγική του κόμματος που κυρίως χαράζεται από την ηγεσία. 
 
Ο κ. Βορίδης είπε πως: «Δεν πείθουμε τον κόσμο. Όλη εκστρατεία μας ήταν λάθος. Η εκστρατεία φιλίας προς τον Αλέξη Τσίπρα. Λάθος η πρόταση για συγκυβέρνηση. Συνεργασία με τον Τσίπρα δεν μπορείς να έχεις. Δεν αποφεύγω να καταλογίσω ευθύνες.Πρέπει να υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου και να μην κάνεις παραχωρήσεις στον αντίπαλο. Η ΝΔ έχει έναν πυρήνα αξιών Έθνους και Ελευθερίας, πρέπει να υπερασπίζεται ιστορία της και ταυτότητά της».
 
Ο κ. Βορίδης από τη χθεσινή βραδιά των εκλογών είχε ήδη θέσει εμμέσως θέμα ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.