Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Γεννηματά: Νέα δυναμική ανασυγκρότησης της κεντροαριστερής παράταξης



Ικανοποίηση για τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΦώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα προσδίδει νέα δυναμική στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστερής παράταξης.
Η κα. Γεννηματά τόνισε ότι η πρόσκληση που απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ για επιστροφή των πολιτών στο «σπίτι» τους έγινε αποδεκτή από χιλιάδες πολίτες και ο ελληνικός λαός «επιβράβευσε το μήνυμα ενότητας και ελπίδας που πρεσβεύουμε».
Ο ΣΥΡΙΖΑ -πρόσθεσε- καλείται τώρα να διασφαλίσει μία κυβέρνηση τετραετίας και τα κόμμα τα του ευρωπαϊκού τόξου να «αναμετρηθούμε με τις ευθύνες μας».
Πριν από το μήνυμα της, η κα. Γεννήματα επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα, τον συνεχάρη και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει δημιουργική αντιπολίτευση στη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.