Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Κώστας Λογοθέτης: Όλη η αλήθεια για την Παλιά Βρύση ΠεραχώραςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ 
ΤΗΣ «ΠΑΛΙΑΣ ΒΡΥΣΗΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ

3/9/2015, Λουτράκι

Το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη και συγκεκριμένα από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γλυκοφρύδη Γεώργιο, ο όποιος και ζήτησε από την Τεχνική Υπηρεσία να ετοιμάσει σχετικό φάκελο το 2012, για την υλοποίησή του. 

Στη συνέχεια κι εφόσον το συγκεκριμένο έργο δεν κατέστη δυνατό να ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, λόγω του ισχνού προϋπολογισμού, τελικώς με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη εντάθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας το 2013 και αναγγέλθηκε μαζί με άλλα έργα από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Δεδε Γεώργιο και  από τον πρώην Δήμαρχο κ. Λογοθέτη Κώστα, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Είναι πολύ λυπηρό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Γκιώνη, κ. Γεωργίου Αθανάσιος να θέλει συνεχώς να οικειοποιείται την δουλειά άλλων.

Είναι τουλάχιστον παρήγορο το γεγονός, ότι υποστηρίζει ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το όποιο θα αναβαθμίσει αισθητικά την Περαχώρα.

Γραφείο Τύπου
1 σχόλιο:

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.