Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ... «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»

Με µία απερίγραπτη πολιτική πράξη, όπου χάριν του νοµίµου ευτελίζεται και συντρίβεται το ηθικόν, «Το Ποτάµι» µε µια δηµόσια εκτέλεση στην γκιλοτίνα της πολιτικής ασχήµιας και αγνωµοσύνης, της φθινοκοµµατικής υποτέλειας και των µικροσυµφερόντων ενός επίδοξου κοµµατικού καταστηµένου, αποκεφάλισε άδολους αγωνιστές της παράταξης και ευγενείς µαχητές των επαγγελιών του, ακόµη και από την περίοδο της πολιτικής του ανορεξίας.
Κατά τρόπο ανατριχιαστικά απαράδεκτο, χωρίς καµία συνεννόηση, αδίστακτα και κατά µία φασιστική πρακτική, επέβαλλε αλεξιπτωτιστικά άγνωστους και πανάσχετους µε την Κορινθία εκλεκτούς από την κατηγορία της διµοιρίας των βοηθητικών, χωρίς να αντιλαµβάνεται ο αρχηγός του κινήµατος, ότι παράλληλα ο ίδιος έκανε δηµόσιο πολιτικό χαρακίρι. Οργή και αγανάκτηση έχει καταλάβει φίλους και οπαδούς του κινήµατος από τη συγκεκριµένη πράξη, πολύ περισσότερο, όταν αυτή έλαβε χώρα ελάχιστα µετά από µία επιτυχηµένη εκδήλωση στο Λουτράκι, µε πρωτοβουλία των ανθρώπων του. Οι λέξεις όνειδος και καταισχύνη φαντάζουν ως ουσία αδύνατες και χλωµές µπροστά στο πολιτικό ανοσιούργηµα που διέπραξε ο αρχηγός του «Ποταµιού», ο οποίος παραδίδεται γυµνός στη συνείδηση του κάθε σκεπτόµενου πολίτη, φίλου ή οπαδού του κινήµατος στην Κορινθία, οι οποίοι µετά από αυτά, εγκαταλείπουν αηδιασµένοι το «ποτάµι» αφήνοντας άλλους να πνιγούν στα βρώµικα νερά παροµοίων πολιτικών πράξεων. Αλλά, οι υπεύθυνοι ας έχουν υπόψη τους κάτι πολύ απλό, µε τεράστιο ηθικό βάρος όµως: «το άδικο ποτέ δεν ευλογείται».
Σπύρος Γιαλοψός
Εκδότης-Διευθυντής Εφ. «ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.