Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Oh my God: H έξι μηνών κορούλα του Jude Law είναι ίδια ο μπαμπάς της



Πριν περίπου ένα χρόνο, ανακοινώθηκε ότι ο Jude Law θα γινόταν για ακόμη μία φορά πατέρας, και μάλιστα από μία γυναίκα με την οποία είχε απλώς μία εφήμερη σχέση. Ξέρετε μόνο sex για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα. Η γυναίκα αυτή λοιπόν, η οποία ονομάζεται Catherine Harding και κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια με το ψευδώνυμο Cat Cavelli, γέννησε και εδώ και έξι μήνες, κρατάει στην αγκαλιά της, τον καρπό μιας σύντομης, αλλά γεμάτη πάθος σχέσης!
Η Cat λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κρατάει την μικρή Ada, και ειλικρινά έχουμε να πούμε, ότι αν ο Jude αμφέβαλλε έστω και για μία στιγμή για την πατρότητα του παιδιού, θα πρέπει να αναθεωρήσει.
Law kid f4fb8
Χωρίς υπερβολή, η χαμογελαστή μικρούλα, είναι ίδια ο διάσημος μπαμπάς της, κάτι που μας προϊδεάζει, ότι στο μέλλον θα κάψει πάρα πολλές καρδιές! Πάντως, ο διάσημος ηθοποιός, μέχρι στιγμής δεν έχει απαθανατιστεί με την Ada, κάτι που μας κάνει αν ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο να τον απολαύσουμε αγκαλιά με την κόρη του.
Mε την πρώην σύζυγό του Sadie Frost και τα παιδιά τους
kids hude law 74b4a














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.