Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

MareWest: Ολοήμερη γιορτή εγκαινίων!



Σάββατο 17 Οκτωβρίου, μην πας μακριά και έλα και εσύ στο πάρτι του MareWest!

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 το εμπορικό πάρκο MAREWEST, ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του με μία εντυπωσιακή γιορτή εγκαινίων και προσκαλεί το κοινό σε ένα ολοήμερο πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα, το εμπορικό πάρκο έχει οργανώσει πολλαπλές δραστηριότητες ενώ η ημέρα θα κλείσει με μία ανεπανάληπτη συναυλία με τον μοναδικό internationalplayboyκαι τη μπάντα του TonisSfinosThePlaymatesσε στροβιλιστικούς ρυθμούς 60’s, 70’sκαι 80’s!!!!
Από το πρωί του Σαββάτου, το MareWest θα διασκεδάσει τους επισκέπτες του με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει εντυπωσιακή παντομίμα ανθρώπινης μαριονέτας, τον παραδοσιακό και αγαπημένο καραγκιόζη, παιχνίδι με τους αγαπημένους ήρωες lalaloopsyκαι χελωνονιντζάκια, ζογκλέρ, κεφάτους ξυλοπόδαρους και ακροβατικά!
Η μέρα θα συνεχιστεί με εργαστήριο κατασκευών και τρελο-μπαλονά, facepainting, ταχυδακτυλουργό, τρενάκι για διασκεδαστικές βόλτες σε όλο το εμπορικό πάρκο για τους μικρούς του φίλους και ένα δυναμικό cheerleadershow.
Τη μουσική της ημέρας έχει αναλάβει η ομάδα του Joinradioμε ταλαντούχους DJsκαι την αγαπημένη Αφροδίτη Σημίτη. 
Η γιορτή θα κορυφωθεί με ένα πάρτι με πολύ κέφι με τον μετρ της διασκέδασης, τον τυφώνα της λεβάντας ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ!
Παράλληλα τα καταστήματα του εμπορικού πάρκου MareWestθα λειτουργούν κανονικά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τα ψώνια τους σε μία γιορτινή και κεφάτη ατμόσφαιρα.
Στη γιορτή του MareWestείστε όλοι καλεσμένοι για μία ξέγνοιαστη ημέρα, όλο χαμόγελα!

MAREWEST, μην πας μακριά… η μεγαλύτερη γιορτή είναι δίπλα σου!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.