Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ο διάπλους του Ισθμού(Φώτο)



Έτσι που προσπαθούμε όλοι να επιπλεύσουμε σε μια καθημερινότητα κινούμενη χρωματικά από τις παρυφές του γκρίζου ώς το μαύρο, μόνη διέξοδος μοιάζει νάναι το μυθικό Ελληνικό φως και το μυθικό Ελληνικό μπλε σε συνδυασμό.
Ήλιος και θάλασσα, όπου κι όποτε γίνεται, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Με μια λέξη, για όσα ζούμε και νοιώθουμε ένα μονάχα αντίδοτο γνωρίζω: Μπλε! Μπλε το Ελληνικόν! Και μόνο το άκουσμα μιας τέτοιας διοργάνωσης στο εντυπωσιακό τοπίο του Ισθμού είναι αρκετό για να προσελκύσει το ενδιαφέρον αθλητών και φίλων του αθλήματος. Α, ναι... και απλών φωτογράφων, που έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα αντιστέκονται στον καταιγισμό των χρωμάτων, ο οποίος χαρακτηρίζει πάντα τις αθλητικές διοργανώσεις.
Το SUP (Stand Up Paddle), η σανιδοκωπηλασία, όπως έχει αποδοθεί στην Ελληνική, είναι ένας συνδυασμός κανό και surf, που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια: ο αθλητής ισορροπεί όρθιος πάνω σε μια σανίδα του surf και κωπηλατεί με ένα κουπί μονό.
(Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κοινή Ελληνική εμπειρία της τελευταία τετραετίας πιθανόν να μην είναι άσχετη με την ταχύτατη διάδοση του αθλήματος σε νέους, λιγότερο νέους, γυναίκες και παιδιά).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.