Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης: Πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο ΜεγαρέωνΜε πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Σχίνου και στα πλαίσια ενίσχυσης όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαρέων, κ. Γρηγόρη Σταμούλη, σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεγαρέων παρουσία των δύο Δημάρχων, κ.κ. Γκιώνη και Σταμούλη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σχίνου, κ. Ιωάννη Γκίκα και εκπροσώπων του Σωματείου Επαγγελματιών Σχίνου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η άμεση επέμβαση και των δύο Δημάρχων για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό τμήμα Σχίνου - Μεγάρων.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γεώργιος Δέδες, δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό τμήμα. Παράλληλα, από την πλευρά των δύο Δήμων, οι Δήμαρχοι Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και Μεγαρέων δήλωσαν ότι με τη στήριξη των Τεχνικών Υπηρεσιών θα φροντίσουν να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.