Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Η παραλία καταστρέφεται...(Φώτο)



Βλέπουμε με μεγάλη λύπη ότι το παραλιακό μέτωπο του κοσμοπολίτικου Λουτρακίου φαγώνεται βήμα βήμα. Δυστυχώς άλλη μια εικόνα εγκατάλειψης και σίγουρα μη τουριστικής ξεπροβάλει μέσα στον κεντρικότερο σημείο της πόλης μας. Οι επιχειρήσεις του παραλιακού μετώπου έχοντας τον προβληματισμό και την αβεβαιότητα για το μέλλον τους, από το πότε θα κατεδαφισθούν τα μαγαζιά τους, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα πρόβλημα που θέλει γρήγορες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Ελπίζουμε να υπάρξουν πρωτοβουλίες από τους φορείς της πόλης για να σταματήσουν τα συνεχή προβλήματα και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και πάλι το Λουτράκι. 












1 σχόλιο:

  1. distixos alla edo kai polla xronia to loutraki to ekgkatalipsane,einai thema xronou giati i alitheia einai oti ligoi einai autoi pou niazonte...makari na alaksoume miala kai tha ertei kai i anaptiksi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.