Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Παράπονα για τα σκουπίδια κύριε Αντιδήμαρχε! Σχόλιο Αναγνώστη






Θα ήθελα να απευθυνθώ στον αρμόδιο για την καθαριότητα στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων. Αγαπητέ κύριε , μένω 5 λεπτά από το κέντρο του Λουτρακίου προς τον Άγιο Φανούριο και μας έχουν φάει τα σκουπίδια τα οποία ξεχειλίζουν και γύρω από τους κάδους υπάρχει ένα βουνό από κλαδιά και μεγάλα αντικείμενα. Τι να τα κάνουμε τα σκουπίδια δηλαδή? Αφήστε τα λουλούδια στις κολώνες και λύστε πρώτα τα βασικά προβλήματα. Κυκλοφορούν ακόμη και ποντίκια συνεχώς στους κάδους και ανησυχούμε και για τα παιδιά μας. Κάντε κάτι ,δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά σας και τα κομματικά σας, θέλω όμως καθαριότητα στην πόρτα μου. Περιμένω να μεριμνήσετε. 




1 σχόλιο:

  1. Αν τους υποδεικνύουμε εμείς που έχει σκουπίδια και που όχι τότε ποια ειναι η δουλειά τους; Να κάθονται στις καρέκλες και να καμαρώνουν; Η πιο βρώμικη πόλη κατάντησε το Λουτρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.