Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πυροβόλησε τον 8χρονο γιο του μέσα στο σχολείο του


Ένας άνδρας που είχε διαταχθεί από την αυστριακή αστυνομία να εγκαταλείψει το σπίτι του ως ύποτπος για ενδοοικογενειακή βία...

πυροβόλησε τον 7χρονος γιο του στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ο 37χρονος άνδρας, τουρκικής καταγωγής, πήγε στο σχολείο στην περιοχή Sankt Poelten της Βιέννης, όπου φοιτούσαν ο γιος και η κόρη του, έβγαλε τα παιδιά από τις τάξεις τους και πυροβόλησε το αγόρι στα αποδυτήρια.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η 7χρονη αδελφή του είναι σώα.
Από σύμπτωση, στο σχολείο βρίσκονταν ήδη τέσσερις τραυματιοφορείς, καθώς ήταν η ημέρα του Ερυθρούν Σταυρού και είχαν πάει να ενημερώσουν τα παιδιά.
Βρήκαν το παιδί αναίσθητο λιγότερο από ένα λεπτό μετά τον πυροβολισμό. Πέντε λεπτά αργότερα, ένας γιατρός κατέφτασε και έτσι το αγόρι δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες.
Η αστυνομία εντόπισε τον πατέρα από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου. Το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.
Παιδοψυχολόγοι έχουν μεταβεί στο σχολείο, για να συμβουλέυσουν τα παιδιά.







Πηγή:directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.