Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τα γεννητικά όργανα Προέδρου φιγουράρουν... σε πίνακα!! (φώτο)

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους,
το κυβερνών κόμμα της Νοτίου Αφρικής και η γκαλερί που παρουσίασε πίνακα με τα γεννητικά όργανα του Προέδρου Τζέικομπ Ζούμα (Jacob Zuma) να… κρέμονται!


Μετά τον πρωθυπουργό του Καναδά ήρθε η σειρά του Αφρικανού Προέδρου να γίνει έργο τέχνης.

Ο πίνακας με τον Ζούμα, έχει το όνομα "Λόγχη" και είναι αντίγραφο ενός διάσημου πόστερ που απεικόνιζε τον Βλαντιμίρ Λένιν (Vladimir Lenin).

Ο Πρόεδρος παρουσιάζεται αγέρωχος, στη στάση του Λένιν, μόνο που τα γεννητικά του όργανα κρέμονται έξω από το παντελόνι του.

Ο πίνακας, αποτελεί τμήμα μιας συλλογής, που τιτλοφορείται "Χαίρε Κλέφτη" και βαθύτερος στόχος της είναι να προκαλέσει μια συζήτηση για το αν το κόμμα έχει χάσει τον ηθικό προσανατολισμό του.

"Δεν θα απομακρύνουμε τα έργα υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα του καλλιτέχνη στην ελευθερία της έκφρασης και για να τιμήσουμε τη φήμη μας", δήλωσε εργαζόμενη της γκαλερί.

Αφότου ανέλαβε την προεδρία το 2009, ο Ζούμα έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, όχι τόσο για την πολιτική του αλλά για την προσωπική του ζωή. Έχει παντρευτεί έξι γυναίκες και είναι πατέρας 21 παιδιών. Η "Λόγχη" έχει ήδη πουληθεί σε έναν Γερμανό έναντι του ποσού των 16.300 δολαρίων



Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.