Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Mark Zuckerberg



Χωρίς αμφιβολία, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια από τις σημαντικότερες στη ζωή του Mark Zuckerberg.
Την Παρασκευή, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook έδωσε την εντολή να μπει η εταιρεία του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Αμέσως μετά, ο Zuckerberg είδε την επί σειρά ετών φίλη του Priscilla Chan να παίρνει το πτυχίο της από την ιατρική σχολή. Σα να μην του έφταναν όλες αυτές οι συγκινήσεις, ο Zuckerberg άλλαξε λίγες ώρες μετά το relationship status σε Παντρεμένος. Ο ισχυρός άνδρας του Facebook αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την Chan σε μια τελετή με 100 μόλις προσκεκλημένους. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην τελετή δεν ήξεραν καν ότι πηγαίνουν σε γάμο - άπαντες είχαν την εντύπωση ότι επρόκειτο να γιορτάσουν την αποφοίτηση της Chan.

Αν και είναι μόλις 28 ετών, ο Zuckerberg είναι εδώ και χρόνια ένας από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο της τεχνολογίας. Το Facebook είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην αγορά των social networks κι αυτό έχει αποφέρει περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια στον Zuckerberg.





Πηγή: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.